_O_o_

Ja alltså nu har de varit dött här igen på ett tag. Men vad ska man säga hänt lite saker som jag snart ska börja rabbla upp men de har väll inte vart så att man har haft lust och sätta sig ner och skriva någe. Men får försöka ta tag i de kanske.. Som nu...

What has happens since last time ?
Sist jag gjorde någe var att släppa min senaste mix Hardcore summer 4, är inne på att fixa lite låtar inför nästkommande mix. Får se när jag släpper den men förhoppningsvis riktigt snart för nu har jag sug på att mixa igen =)

Annars så har man haft stort foto sug men inte blivit av så mycket. Har köpt mig ett nytt objektiv som e jag e riktigt nöjd över, dock inte använt den så mycket, endast provlekt med den hemma.
Köpte på mig en Canon 50mm /1.4 (ett objektiv), satt och kunde inte bestämma mig först om man skulle satsa på den lite billigare 50mm/1.8 eller den jag nu köpte men som alltid så kan de vara värt och lägga ut lite extra för att få mer kvalitet. Samt att den är ljuskänsligare än 1.8 och kan vara händigt i vissa lägen.



Sedan köpte jag mig en foto ryggsäck eftersom min tidigare fotoväska har blivit lite för liten med tanke på all min utrustning man nu har skaffat på sig samt att den förra börjar ramla sönder lite, lite av den sämre kvaliten på karborbanden måste jag säga.
Så väskan jag köpte är en Kata Sling Backpack av modelen 3N1-30. ME LIKE !!


Man har möjligheten att ha den som en vanlig ryggsäck eller ha den som en axelväska, eller ja hängandes snett över bröstkorgen och att med sling funktionen slänga runt den smidigt så man har den snabbt på magen och kan öppna sidofacken för att få ut sin kamera.. Fantastisk funktion =)
Massa små fickor överalt och massa utrymme =)
Enda nackdelen som jag gjorde med detta inköp var nu att jag inte valde den som har möjlighet för en bärbardator, men sådan modell finns de oxå.
Just för att jag nu har köpt mig en bärbar dator. More to that in a bit.

 


En riktigt bra investering tycker jag allt =)

What else has happend. ?
Jo man har ju sökt utbildningar som man säkerligen inte nämnt här tror jag.
Hade sökt 3 utbildningar, 2st 3d grafiska utbildningar, en Yrkeshögskola och en Högskole utbildning. Samt en på inriktning System & Nätverks tekniker.
Vart antagen till 2 av 3, och de var kul synd att man inte vart antagen till den 3d grafiska utbildningen som man helst ville in på,men valde att satsa på System och nätverk.
Hoppas på att de kommer gå bra.
Så med andra ord så börjar jag skolan den 23/08. SÅ åter till skolbänken.
Hoppas att de kommer gå bra och att jag kommer tycka de e intressant och roligt.
Jobbiga där är alla tidiga mornar som man måste upp nu, och de kommer vara värre än när jag jobbade. Kommer bli och gå upp kl 6 varje morgon för att vara i skolan till 9.
BLÄ men man får ofra sig lite.

Men till detta har man införskaffat en bärbar dator. Yes. En investering som jag i början inte tänkte göra men gjorde de ändå.Mest för att kunna vara helt delaktig i labbar och andra övningar. Och eftersom de krävs lite från processorn när de kommer till de som vi ska hålla på med så vart de lite dyrare än vad man kanske skulle investerat i en vanlig bärbar. Fast de e mig vi pratar om. Med mig blir inget vanligt när de kommer till och köpa nya grejer.. ;)
De ska vara lite bättre.
Men i alla fall förhoppningsvis ska de stödja de som de är sagt. Och mer därtill för jag har suttit å grundläst mycket om samtliga processorer.
Men jag är nöjd över mitt val =)

De vart i alla fall en "Sony Vaio VPC-F12M1E/H"



Intel i5-520 processor 2.4 GHz
4 gb Ram.
500GB HDD.
Blueray
NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU
16.4 tum skärm.

En riktigt trevlig liten bärbar med andra ord.
Ska jag börja rabbla upp vad vad som gör just processorn så viktigt i detta ändamål så kommer ni ändå bara säga "HUH!!"
Och sedan måste jag börja förklara de oxå.. Orka ;)

En annan rolig nyhet.. Som jag tycker i alla fall. ÄR att nästa års HTID in the Sun 2011 har fått datum och pris på sig.
Och så har de släppts en videosnutt och man längtar redan inför nästa år.
Hoppas bara att jag kan åka på de nu bara.. Att de inte krockar med skolan och så. Just för att känner att jag inte kommer kunna ta ledigt från de.
Så hoppas hoppas att allt klaffar.




Blogg listad på Bloggtoppen.se
Personligt
Follow Inchi's Blogg
Fotobloggar bloggar