Nostalgisk...

Ja nu tänka man vara lite gubbig av sig, även om vissa av er säger att man inte är så gammal av sig, så är de i alla fall inte som att man är 12 längre, även om man kan bete sig som en ibland ;)
Men de är en annan femma...
Fick bara en sådant lust för gamla 80-90 tals låtar som man växte upp med.
Några riktiga klassier ur min egna nostalgi samling som kan få en att börja rysa lite lätt.
Så tänkte vara snäll och dela med mig av dem med er.








Som ni mäker så är de första 4 video snuttarna samtliga från 4 filmer som har satt lite av sin prägel under min uppväxt.
Sådana där som man mins, och kan se om flera gånger.
Och de här under är några godbitar dom oxå.












På nya stället.

Ja ni. I onsdags och torsdags jobbade jag på mitt nya objekt. Och måste säga de att de var mig bra jobbigt.
Att stå 8-9h av 12h arbete, de känns i ryggen. Första dagen var de en riktigt pina.
De tog verkligen på krafterna att stå rakt upp och ner, och sedan på de hela försöka lära sig massa nya rutiner. Tog på krafterna. Dag 2 var lite lättare men fick återigen ont i ryggen av allt stående. Måste säga att allt verkar vara riktigt strikt och uppstyrt. Inte så fritt när de kommer till rondering och sådant.
Man blir tillbed en plats och där står man i 30 min, kanske röra sig lite fritt runt på plats men annars e de rätt stilla stående. =/
Men de kanske är en vanesak, kan nog blir bättre om bara ryggen slutar göra ont för de var de jobbigaste av allt. Men de kan berot på kängorna jag hade.. Inte anpassade att stå i för långa stunder samt inte så bra för de underlaget kanske.
Så nu har man köpt jumpaskort som kollegorna rekommenderade så man får hoppas de hjälper.
Annars kommer jag nog inte bli så långvarig där. Kanske jag inte blir ändå.
Man vet alldrig kanske hittar någe annat ställe och jobba på eller om man tröttnar för fort.

Söndag ska jag i alla fall jobba igen, dock så jobbar man 11-18.30 rätt så skönt, samt så får man möjligheten och träffa på de nya kollegorna som man ska jobba med framöver. Hoppas de e en trevlig skara man kommer få chansen å jobba med.

Annars då ? Igår fredag var de officiel release av Aion. Kan ju säga att de strula för mig å komma in för registreringen inte gick som den ville, men efter några timmar så var de igång, men sedan vart de massa köer för inloggning, vist de gick snabbare än headstarten för dom verkar ha fixat till endel med de, men fortfarande. 1-2h lätt utan problem kan man få vänta på att logga in beroende vilken tid på dygnet man försöker. Så igår fredag vart de inget, inget mig emot de vart lite film tittande och gottande istället med trevligt sällskap. Sådant går alltid för sig de med _^^_

Ne nu kanske man ska ta å göra nå trevligt kanske

Aion - Dag 3

Nu är de dag 3 efter release för headstart (smyg starten) på Aion. Och jag kan nog säga att de har gått annat än smidigt. Eller ska väll säga att de har gått grymt mycket smidigare än vad de har gjort vid andra headstarts på MMO's spel. I söndags kl 21.00 svensk tid skulle servrarna öppnas.
Gick inte riktigt som de var tänkt för grabbarna därborta, tror dom inte var berädda på den enorma mängd spelare som skulle börja spela. Specielt på vissa servrar.
20 min tog de innan man äns lyckades logga in på server listan. Tur var de hade man sin karaktär redan klar för att börja lira. Men... Sedan kom kön för att logga in på servern..
2043 personer före mig. Jag satt 2.5h innan jag äns kom in. Oki jag satt inte bokstavligen framför datorn så länge.
Sprang mer fram och tillbax mellan datorn och tvn. Men man fick lira lite där, ca 30 min innan man skulle stänga ner för att man hade besök och dom skulle sova i mitt datarum. "Oh well" tänkte jag.

Måndags, startar man upp spelet rätt så tidigt. Återigen inloggnings köer. Lite jobbigt att dom inte har fixat de på vår server. Man orkar inte riktigt sitta 1h+ för att logga in bara för att. Nästan som om man kommer lämna spelet online hela tiden för att slippa den delen.
(Vist låter jag nördig ;p , jag bjuder på de)

Nu idag torsdags morse så vart man lvl 16 i spelet i alla fall. Efter endel internet krashar inatt, irriterande men var glad att de inte var nå köer in i alla fall.
Måste säga att spelet ser grafiskt riktigt nice, sååååå mycket snyggare än WoW.
Men spel principen är densamma, spring hit, spring dit. Döda de ena lr döda de andra.
Men de gör inget de har en viss charm över sig. Storyn, film sekvenserna.
Och de gänget som man spelar med. Kul å spela med andra svenskar.

Men nu får utveklarna fixa till servern för oss, orkar inte sitta och vänta på inloggning. Har redan suttit 1h och väntat. Får hoppas att de inte blir så här eller ännu värre på Torsdag när de går live för resten av Europa.
För då kan de bli jobbigt.
Nu e de färdig nördat i bloggen ;p

(Nu har man skrämt iväg alla tjejer som haft intresse i en. HAHA)



Aion - HeadStart

Tänkte vara lite nördig av mig i detta inlägg.
Någet som vissa vet att jag är medans andra kanske inte vet de om mig.
Jag gillar att spela spel. Mestadels RPG (Role Playing Game) och MMORPG:s (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) på datorn.

Innan var jag rätt så inbiten WoW spelare (World of Warcraft), hade väll spelat de i 3 år och har ex antal höglevel karaktärer, men för några månader sedan så la jag ner de helt för att jag tröttnade på de återigen och tyckte de tog för mycket tid av min fritid. Specielt om man var med i en Hardcore Guild som raida massor. Och på den banan har de varit. Knappt spelat någe alls sedan dess, tittat mest på serier och kanske spelet endel Fallout 3.
Men i övrigt inte mycket.

Har visseligen några MMO (Massiv Multiplayer Online) som man väntar på ska lanseras de är dels SWTOR (Star Wars The Old Republic), mins hur Starwars Galaxies var innan dom förstörde de, så SWTOR ser man fram emot rejält vem vill inte springa å vara en del av Star Wars berättelsen. Och sedan har vi "The Secret World", ett spel som utspelar sig i nutid fast baserat runt de okulta,folk historier,mytologier och människan fruktan för de okända.
Dessa är de 2 jag ser fram och längtar lite efter för att se vad de har att erbjuda när de kommer, men de är långt kvar innan de släpps. Tidigast möjliga är nångång under 2010, men kan ju alltid försenas på ett lr annat sätt.

Men till de som gäller nu blir att fördriva tiden med lite Aion, ett MMORPG från NSoft som e riktigt snyggt.
Har varit med under slutfasen av beta testandet och de har varit riktigt kul, har inte kommit så långt med karaktärerna för att uppleva pvp delen där men de lär ju återstå nu om jag kommer tycka de är kul lr inte.
Men kände att jag måste testa nått nytt, och MMO är de som ligger närmast just nu att spela

Så ikväll kl 21.00 svensk tid, för oss som har förhandsbokat spelet, kommer få en Headstart före alla andra som inte har förhandsbokat de, med andra ord får börja spela de 5 dagar innan den officiela releasen i europa.
Så nu gäller de ju att levla på lite och lära känna lite spelfolk så man har några å lira med.

Här har ni min karaktär som jag kommer köra i Aion med på Perento servern, en Priest, som sedan vid lvl 10 kommer jag få möjligheten och välja om jag ska ha han som Cleric och fokusera mest på healing, lr Chantar som fokuserar sig på Buffnig (ger bonus till egenskaper) och DPS (Damage Per Sec/Skada per sekund).
Men de lutar åt Chantar nu.


Liten nostalgitripp.

Hur lustigt som helst när man sitter och bara surfar runt vad man kan snubbla över.
Ni kommer säkert tycka jag e jätte fjantig men de får jag helt enkelt ta hehe..

Tyckte den här låten var/är bra, fast den jag jag har hemma på burken e visseligen en lite grymare mix än detta.
Men än dock en rolig klassier i mina ögon.

Mins när Ingo när han skulle lira på Docklands, att han öppnade upp med den här låten. haha Hela stället bara stannade upp. Tror frasen "WHAT THE F**K" gick i många huvuden när den startade.. Men vi alla vet att de var en kul grej ;)

Så här har ni den.




Sweapsound Club Session

Yes då e man åter hemma, eller tjaa man har väll varit de ett tag men man har suttit och fiplat med både bilder, och musik och lite annant samtidigt.

Men av gårdagskvällen som summering så var de väll rätt oki därborta i Linköping. Uppenbarligen hade de gjort om stället från sist jag var där, förvisso så var de nog 1 år sedan jag var där sist, så inte så fasligt konstigt.
Störde mig mest över att de kändes som att stället hade blivit mindre nere på dansgolvet. Där DJ båset var från början hade dom ställt en bar och slängt in dj:n i ett bås bakom dem. Men men, stället såg fräsht å trevligt.
Brist på belysning beträffande ljus rigen när dom spela musiken men men man kan ju inte få allt.

Fick salig blanding inte hardstyle scenen för att avsluta riktigt trevligt med hardcore. Så kvällen i helhet vart godkänd i alla fall. Trött var man på vägen hem somna i bilen gjorde man, nej de var inte jag som körde. ;)
Inte denna gång.

Men här kommer i alla fall en liten salig blanding på kort från Sweapsound.
Samtliga bilder hittar ni annars på www.tranceclubber.com

    

    





Sweapsound Club Session

Sweapsound Club Session i Lindköping är de som gäller ikväll fredag.
Är första ordentliga festen jag åker på sedan tja, då vi var i västerås på Mango street party.
De e verkligen några månader sedan =/ Man missa Mondaybars Summer Cruise, och inte vart på annat än GK i stan när man vart ledig de e allt. Kan inte påstå att man har saknat de men samtidigt har de funnits ett tomrum.
Så då har de inte blivit någe fest fotografering heller.

Men ikväll blir de i alla fall lite dansa av sig och fota.. Får hoppas de blir en bra kväll.
Åker i alla fall iväg med Tava å Camilla, sedan lär man springa på en drös med folk därborta säkert =)
Looking forward to it.

Bilder dyker upp imorgon säkerligen..


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Personligt
Follow Inchi's Blogg
Fotobloggar bloggar