Mango Street Party & GBG RoadTrip ToR

Usch man e fortfarande sjuk efter hemkomsten från spanien. Och de var inte AC:n från flyget som gjorde de utan näst sista kvällen i spanien då vi tog oss ner till beachen mitt på natten. Min korta stund där gjorde vist att jag vart förkyld.
Och de har nu suttit i en vecka, men verkar börjar släppa i alla fall. Jobbiga e att idag är sista dagen på min semester och imorgon börjar man jobba igen. Inget man riktigt ser fram emot. Har varit rätt så skönt å inte jobba.
Kanske ska bli heltids ledig ? Lr kanske inte...

Helgen som var så drog man iväg till Västerås med lite vänner för att dra på "Mango Street Party", denna gång lämnade jag kameran hemma för att få dansa av sig lite, vilket jag oxå fick göra. Största anledningen till att man åkte var för att Daniel (DJ Bluecore) skulle spela, och hans sett var riktigt nice. 3 h med Uk Hardcore -> Gabber. Svårt och stå stilla.
Men samtidigt var de tok varmt på stället, verkar som att arrangörerna hade missat den delen. Så de vart rätt så mycket springande in och ut för att lufta sig.
Men tycker de var en helt oki fest.

I måndags så gjorde jag mig själv en liten roadtrip till GBG över dagen. Eller ja liten och liten, de var rätt så jobbigt att sita och åka själv ToR till GBG på en och samma dag. 9-10 h i en bil ensam är rätt så tråkigt om lite tröttsamt.
Men de gick vägen. Ni undrar säkert varför jag skulle bemöda mig att äns åka dit ? Ja de kan man fråga sig själv egentligen oxå. MEN orsaken till att jag åkte var att jag skulle köpa mig 2st CDJ-1000 av en kille.
Vart en MK1 och en MK2.
Rätt så nöjd måste jag nog säga. Nu har jag 2 riktigt bra spelare och börja öva på ordentligt.
Måste bara ta å kolla igenom dem mer ordentligt att allt funkar men än så länge verkar allt funka som de ska.
Så nu har man 2 st CDJ-1000 och DJM-400 mixer.


Nu e de bara öva öva öva som gäller. _^^_
Får vi se om de blir nått av mig lr inte.

HTID in the sun 2009 - Memories


Ja då så då har man varit hemma ett tag nu efter vår hemkomst från Spanien och HTID in the sun 2009.
Känns fortfarande inte som att man har återhämtat sig.
Man e seg av sig och bara softar hemma.
Har visseligen suttit några dagar med att gå igenom alla kort som jag tog där nere, vart en stor skara om man får säga som så. Så de har tagit lite tid. Samt olika versioner för olika siter som man skulle ladda upp. Men nu e den delen klar.

Ska försöka summera hela vår vecka i spanien lite kort "OM" de nu äns får de kort.

Here we go.

Vi lämna sverige kl 10 på morgonen från skavsta flygplats utan någe sömn för min del, vem behöver sova ;)
De ös regna i alla fall och på planet slocknade man och sov hela färden och vaknar upp i, låt mig säga de..
Soliga och varma Spanien. Inget moln på himelen och 30+ pluss. Kan ju säga att man kände sig lite fel klädd där med jeans å tröja på flygplatsen. Samt att de var fasligt varmt i de kläderna.
Men vi var snabba och hoppade in i en taxi och drog oss till Lloret de mar för att ta oss till våra hotell.
Tava, jag och Martina på Grand Casino Hotel, Erik och Nina hamna på de hotellet som Tava och jag bode på förra året mins inte vad de hetet men de var rosa ;)

   
Bilder från hotellet.

 
Natt bilder från hotellet.

Fick droppa allt på hotellet dock ej på rummet för de var ej klart, så vi svida om och drog iväg till Colossos för att hämta våra band för veckan. Så vi stod där ett tag innan dom började släppa in oss och sedan drog vi iväg till en resturang å käka. De var nog den enda veckan som vi käka ute på ett fint ställe haha..
Resten bestod av att dra förbi vårt favvo hak som gjorde färska baguetter med valfrit pålägg lr käka middag på hotellet innan allt festaden that was it ;p om man inte räknar med våra natliga besök på Burger King ;)

Kan inte säga någe annat än veckan har varit helt underbar, dock för kort känns i efterhand lr äns när vi var där att dagarna bara flög förbi för snabbt.
Varje dag började kanske vid 13-14 (behövde sova lite efter nattens lekar) sedan var de iväg till beachen å sola fram till 16-17 lr så knata runt lite, lr ta liten siesta.. Käka å sedan dra ut å förfesta med resten av svenskarna å dra ut på Colossos sedan när de kicka igång och festa till 05 på morgonen å sedan börja om på nytt.
Låter enformigt men de var kvällarna man levde för. Aldrig haft så kul. Längtar redan till nästa år. De e spikat.

Lite roliga saker som hände:

Vart bemöt av några av arrangörerna för eventet. Som kände igen mig från förra årets HTID in the sun, samt HTID och Raver Baby event som Tava och jag varit på i Birmingham - UK. Och dom undrade om jag inte skulle vilja skicka över mina kort till dem, för att dom skulle vilja ha med dem på sin kommade DVD Pack från veckan, grej som dom brukar göra för alla deras event.  Så jag antar att dom har sett mina kort från tidigare gånger och måste tycka att de varit bra.
Får man hoppas.
Så jag vart lite deras officiela fotograf där verkar de som, och inte nog med de, jag fick möjligheten att få springa på scen och backstage med Artisterna/DJs, hur nice var inte de =) Ni antar inte hur många kort jag brände av på hela veckan (4200+)  och fick samtidigt lite kort på mig själv med DJs ;)

  
Cally Gage - DJ Gammer - Darren Styles

 
DJ Sy - Tommy Knocker

En annan sak som hände både Tava och mig. Är den att vi verkar ha gjort oss lite kända inom UK Hardcore scenen i UK verkar de som, vi e svenskarna som åker långa vägar för att springa på deras fester å de verkar dom tycka e helt förvånansvärt kul. Första gången hände på Raver Baby 11 lr 12 som han och jag vart intervjuade för den DVD packet som skulle släppas.
Och nu vart vi de åter igen, hur kul är de inte de.

 
Tava och Inchi blir intervjuade av Bubble inför HTID in the sun 2009 DVD Pack

Vi har lovat dom att till nästa år, då HTID in the sun 2010 får av stapel så ska vi ha med oss fler svenskar än denna gång. Vi växer i antal ;) denna gång vart vi totalt 7 svenskar. Nästa år hoppas vi på passera 10 gränsen i alla fall om inte mer ;)
Måste bara få upp ögonen på svenskarna vad de går miste om, förutom sol semester och skönt ställe, utan musiken och stämningen med alla människor.

Kan inte säga annat än hela veckan i spanien så hade vi inget annat än underbart väder.. Vi fick i fredags ös regn på kvällen och blixtar som slog ner i fjärran, riktigt maffigt. Och lite moln på lördagen som hindra solen lite. Men i övrigt så var de helt fantastikst inget å klaga på. SOL och 30+ grader kan de bli bättre ;P skönt hade vi de i alla fall.


De är svårt att beskriva allt i ord, man måste nästan vart där. Alla grejer vi fick vara med på och uppleva, från eventet på kvällarna till Beach Partyn som dom arrangerade. De var så mycket och ändå så missade vi en heldel.
Nästa år kanske vi hänger med på lite mer. Men pengarna går åt om man vill ha de kul ;)

  
Bilder från Torsdagens Beach Party på dagen

Massa bilder tagna, massa filmer inspelade. Massa roliga människor som man lärt känna och pratat med.
Drukit, dansat och haft de jävligt roligt. Saknar veckan redan och vill att året ska gå snabbt så vi kan åka ner dit igen.
Annars får Tava och jag åka ner till Birmingham å springa på UK Hardcore fester där så länge tills nästa HTID in the sun blir av.

I vanlig ordning så kommer jag ladda upp lite fler bilder här i min blogg från eventet.
Men ni som vill se samtliga 1300 korten som kvalade igenom så finns dom på min sida på "Dont Stay in" - http://www.dontstayin.com/members/inchi eller besök http://www.tranceclubber.com/ för lite färre kort om ni så känner för.

Men vi hoppas på att snart få åka dit igen och hoppas på få med oss fler party sugna svenskar att göra oss sällsap där nere.

Vill Tacka !!
Tava (Brorsan) utan dig e de ingen fest ;) - Martina, Erik, Nina för att ni hängde med och gjorde oss sällskap,
Martin (BamBam) och Martin (Granis) för att ni gav detta en chans och blev invigda ;) hoppas ni hänger med nästa år.


Swedish Hardcore Crew
Tava & Inchi


HTID in the sun 2009

Yes thats the shit.
Imorgon kl 03 på morgonen drar vi.
Jag, Tava och Martina.
Vi ska upp så tidigt för att åka till Skavsta flygplats för att sedan flyga till Girona flygplats utanför Barcelona - Spanien.
För att där efter åka ner till Lloret de Mar för att närvara på årets stora händelse inom UK Hardcore scenen.

HTID in the sun 2009

www.htidinthesun.com

De kommer bli en HEL vecka full av aktiviteter, sola, bada, beach partys, pre-partys och sedan på natten "THE MAIN EVENT" @ Colossos.
Varje dag i en hel vecka.. It gone be a BLAST.
Hoppas att fötterna och kroppen kommer palla av allt haha.

Var där förra året med Tava, fast bara under 3 dagar och denna gång blir de för hela 7 dagar. Its gone be sweet.
Denna gång har vi även fler människor med oss dit ner.

Förutom mig, Tava och Martina så har vi lärt känna 2 nya själar som var där föra året som ska med, och så får vi med yterligare 2 som ska ta weekend packet dock. Sedan får man se vad för andra svenskar man kanske springer på =)

Så med andra ord betyder de att jag troligen inte kommer skriva på 7 dagar lr så. Om jag inte bloggar kort från mobilen lr på nå annat sätt vi får väll se ;)

Men då vet ni vart jag är och glassar i solen med stora drinkar i handen ;)

På återseende _^^_

DJ Inchi - Hardcore Summer 2

Ja ni.. Humöret e ju inte på topp men tänkte ändå slänga upp min senaste mix.
Gjorde den visseligen kvällen innan Mondaybar B&W Cruise, och den fick nog bra respons på kryssen från dem som var i vår hytt när den spelades. Så de var kul.

Så här är den för resten av er som nu är intresserade att ta hem den och lyssna.
Även denna är en glad och drivig.
So i give you.

http://rapidshare.com/files/242588896/DJ_Inchi_-_Hardcore_Summer_2.mp3


DJ Inchi - Hardcore Summer 2 - (65.43)


1. Zelda's Ass - Eufeion
2. Pjanoo - Flying & Sparky
3. Cut & Recycle - Recon & Squad-E
4. Dance me (Joey Riot mix) - Heaven 7
5. Lost without you - Squad-E
6. Make Me - Modulate feat MarieLouise
7. Alabama (Sy & Unknown Rmx) - Rampant Djs Featuring JT
8. Amigos - Darren Styles & Breeze
9. The Rock Show - Starstruck
10. Fer Sure (S3LR Hardcore rmx) - The Medic Droid
11. Makin Me Horney - Kurt & Sum Dj
12. Suck My Dick (Jam Rmx) - Dickheadz
13. WTF (Technikore Rmx) - Brookie & Scandal
14. One More - Gammer & Francis Hill
15. Nobady said it was easy (Force UK Hardcore rmx) - Evil activities



Mondaybar Black&White - Bilder


För er som inte har redan sett dessa kort så kommer de en liten skara här.
Annars hittar ni alla på www.tranceclubber.com eller ni som har mig som vän på Facebook.

    



    

   

   



Swedish Hardcore Crew

 






MB B&W Cruise.

Vet inte vart jag ska börja.
Tyvärr så är de inget positivt jag har å säga om denna kryssning.
Inte för att den inte var bra..
Utan allt skit som inträffa. Som verkligen drog ner mig i skiten.
Och gjorde att mer än halva kryssen gick man igenom utan nå glädje i själen.

Hade verkligen sett fram emot den här men den vart inget mer än skit.
Vet inte om jag har lust å åka på nästa pga av allt detta.


Först å främst så såg man fram emot att träffa tösen som jag har fallit för om man nu ska uttrycka sig på de sättet. "Har stor intresse av".
Men där vart de inget mer än besvärligt och sedan depprimerande.
Tänker inte gå in mer på de än att de valet hon verkar gjort gör mig verkligen ledsen i själen.


De andra är att jag inte hade sett en vän till mig på väldigt länge, en person som jag har litat på när de kommer till att prata om vissa saker. Och nu när jag var där för honom när han behövde lätta på sina tankar och kännslor,så spydde han galla på mig och tryckte ner mig.
Vist alkohol var väldigt mycket inblandat, men ändå.
Inte ska man få nån annan att må dåligt för att man själv göra de.

Men de har i alla fall gett mig en ny bild av den personen.
Man börjar ju tillåmed ifrågasätta människors beteenden, fråga sig vilka som är ens vänner lr inte. De man kan tillförlita sig med saker.
För när man får saker slängda i ansiktet på än som man har berättat i förtroende.
DÅ börjar man undra.


Kommer nog sluta angagera mig i folk, och öppna upp mig dem. För antingen får jag allt slängt i ansiktet på mig för lr senare, eller så vänder dom ryggen till mig.

Får se om man åker på nå fler kryssningar, för just nu har man ingen större lust längre.....


Aja nog med depp å grin.
Dags å bygga upp sig igen.. Undra vart jag la manualen.
Tror jag måste bygga mig själv robustare för att slippa få in folk så nära inpå mig.


IDAG HÄNDER DE !!!

MONDAYBAR BLACK & WHITE CRUISE 2009 !!!


Ni som läser min blogg kan inte undgått att jag ska åka på denna underbara kryssning.
Ahh !!! Idag gäller de..
Fan dagarna har varit lite upp och ner men nu idag. Fan nu känner man hur nära de är.
Snart ska man åka iväg till Tava (Brorsan) och hämta upp han och ladda bilen full med gosaker (Ljud och Ljus) till vår hytt. Här ska de fixas ordentlig fest hytt.
Sitter och laddar med min senaste mix jag har gjort oxå "Hardcore Summer 2" men den tänker jag inte släppa än här ;p
Den ska jag sitta och njuta och mumsa på under kryssen så jag släpper den när jag kommer tillbax _^^_
Ni som vill höra den får allt vara i vår hytt >_<

Men nu försvinner jag i alla fall i 2 dagar och återkommer på lördag helt slutkörd..
Så på återseende.
Beroende om jag har ramlat av båten, lr blev kvarhållen i Riga för att jag har ofredat någon lr bara vart mig själv !!
VI SES !!!

Imorgon händer de....

1


Dag kvar !!!



Mondaybar Black & White 2009



Ja då är de inte många dagar kvar nu förens man står där åter igen på Romantika på väg över de baltiska havet till Riga denna gång. 1 år sedan var vi där senast på Mondaybar Black & White. Fast då begav de av sig mot Tallin istället, och denna gång är de Riga som gäller.
En 40 h kryssning med inget annat än EDM på menyn nonstop. ME LIKE
Man har längtat efter denna kryss sedan förra året för de var bara helt underbar och magisk. Man hade hopppats på att få stanna kvar i den euforin som man var i då.
Hoppas de blir likadant denna gång oxå. Tyvärr så verkar inte vädret till vår fördel som förra året dock. För då hade vi fantastiskt väder och var ute på sundeck hela eftermiddagen med fantastisk musik.
Denna gång visar prognosen att de ska vara regn. VI ber alla till vädergudarna att han/hon blåser bort alla moln på himmelen och drar fram värme och sol.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så ska 2 av mina kompisar spela på kryssen.
Båda Tava och Daniel (Bluecore) ska köra B2B med varandra kl 02-03 på Sundeck så man får verkligen hoppas att de inte regnar. De skulle vara en mäktig upplevelse och se dom dra av sitt sett där. De e väll dom 2 jag ser mest fram emot att se på kryssen faktiskt.
Har ju visseligen sett dom flera gånger innan, kanske blir så när dom e ens kompisar samt att vi gillar samma musik, blir de nog lätt så ;)

I en annan notis så åker ju tösen jag har intresse för på kryssen oxå. Dock vet jag ju inte alls nu hur man ska vara gent emot henne. Tycker bara situationen har blivit så knepig och omständig.
Varför kan hon bara inte reda ut sina grejer så man kan gå vidare och bara vara som de var innan.
Varför sätta allt på pause ?
Vadå pause lixom ? Hur ska man tolka de ?
Livet stannar inte upp, känslorna försvinner inte lr tar semester. Dom kvarstår där och vill bara ut.
Tycker att hon allt får ta å reda ut allt snarast och bestämma sig.
Jag orkar inte vänta. De äter upp mig inneifrån att inte veta vad de ska bli av allt.
Vill hon lr vill hon inte ?

Suck..

Aja 2 dagar kvar till kryssningen i alla fall. Sedan är vi där inte alls lika pepp som jag var innan.
De kanske kommer när jag har mina vänner runtomkring mig och sprit i systemet kanske jag glömmer allt.
Får väll hoppas på de..

Ses på båten inom kort.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Personligt
Follow Inchi's Blogg
Fotobloggar bloggar