Winter Silence.....

Fick den stora lusten att bara gå ut och fotografera lite.
Eftersom de är så trevligt väder där ute.
Här kommer lite av mina bilder som jag tog.
Har inte editerat dem något utan bara lagt på texten.

Tanken var att återspegla den värme som ljuset frambringade
i den annars kalla blåsiga miljön.
Ni får väll avgöra själva vad ni tycker om de kort jag tog.






//Inchi

Snö är så fantastiskt.

Och ändå blir dom idioterna förvånade varje år när snön kommer.
Idag när jag åkte hem från jobbet de vill säga kl 07 på morgonen, de snöa och blåser på som bara den. Riktigt mysigt om man inte sitter i en bil på motorvägen på väg hem.
När dom inte äns har plogat lr nått på vägarna.
Förvisso så hade de inte hjälpt mycket eftersom de skulle vara ungefär lika mycket där efter som innan.
Men de var en upplevelse och köra. Gick ganska smidigt när man låg i 100 km/h.
Man fick känna sig fram och började bilen dra lite, släpp på gasen.
Hem kom man men shit vilket väder, säger bara stackars satar som sitter på väg till jobbet nu, i alla köer.
Detta år kan säkert bli värre än 2006 då de lamslog hela STHLM. Men de återstår att se.
Jag ska ju lägga mig strax så får man se hur världen ser ut när man vakanr upp hihi. 4 Dagars ledighet säger jag bara.

Tog lite kort innan för att visa hur de ser ut där jag bor nu. Tog de precis när jag kom hem för att visa er som inte bor i sthlm och har snö, hur de kan se ut. ;)




De var rätt så mörkt när jag kom hem men hade lite längre slutartid så de ser ljust ut, blixten framhäver lite hur mört de egentligen var.
Tycker jag fångade snömängden som snöa oxå rätt så trevligt.
Så klaga inte om de inte e maffiga kort eller konstnärliga av sig. Har jobbat 12 h,
so live with it _^^_

Nu ska jag gå och sova..
ZZzzzzZZZZzzzz

//Inchi

LOL @ ME

Man kan nästan bara skratta åt sig själv i sådana här läget.
Man trode att man skulle jobba idag, köra på sitt rullande schema som vanligt.
Man kommer dit allt är som vanligt. Kollegan och jag e där och helt plötsligt så kommer ytterligare en kille.
Ingen av oss fattar riktigt varför, vi brukar bara vara 2 och 3 om de e nån som ska lära sig ombjektet men killen har varit här tidigare och kan allt. Så man vart stort frågetecken bara.
Så man kör på vidare bara och tror att de var nå slarv från arbetsledningen eller nå annat.
Efter en timme när man kört låsning och börjar prata med sin kollega igen. Då slår de till ett ljus i huvet. De kan vara nån som har fripass men vem av oss, inte extra killen och inte kollegan.
Då börjar jag tänka. de kan väll inte vara möjligt att jag ska vara ledig idag ?
Ringer hem ber morsan kolla mitt arbets schema.
Och vad ska man säga *slår sig själv i pannan* Jag e ju då ledig.
FAN.
Skrattar lite åt sig själv. Ja då är de bara att packa ihop och åka hem igen. En fredag helt inställd på att jobba.
Vad gör man lixom ? Eh fan får ta de lugnt idag istället. Ska ju jobba imorgon för de vet jag har kollat schemat för säkerhets skull haha.


 


Men så kan de gå. Känner sig lite fånig men vad ska man göra.

Så kan de gå ibland ;)

Bjuder på den här bilden för samtligas nöje att kritisera.


//Inchi

Nothing out of the ordinary..

Ja egentligen har jag väll inte så mycket och skriva om. Förutom att man har lyckats dra ner en till själ i de mörka djupet av UK Hardcore / Freeform ;P Moahaha.. Stackars Martina _^^_ hon vet inte vad hon har missat.
De e jätte kul för nu har vi en till som jag och Tava kan dra med oss på våra Uk Harcore fester när vi sticker utomlands.
De roliga är att hon var sååå på att hänga med oss till Spanien i Juni på 7 dagars event.
Parta hela nätterna och sola/bada på dagarna. Hur nice som helst _^^_
Längtar till spanien igen i alla fall, kommer bli så jäkla nice när vi väl kommer dit då blir de röj =)
Så som de ser ut nu så blir de Jag, Tava, Daniel (DJ BlueCore) och hans tös, sedan om jag har tur så ska jag försöka övertala och får med Martina och hennes kompis Martina _^^_ Kanske lyckas få med lite fler svenskar dit ner.
Men de får vi se.

 


Annars så har jag varit kock i köket. Lagat mat åt mig å familjen. Vart Bacon Gryta med spagetti. Mmmm så gott
Kanske inte ser så mycket ut för världen men ack så gott.



Ingredienser: 3 packet Bacon (2 om man inte vill ha så mycket bacon), 2 förp Lätt Cream Fraiche (Paprika och Chilli), ett packet 5 dl Passerade tomater, en röd paprika och sedan pasta av önskat slag.

Tillvägagångssätt: Stek baconen lätt i en kastrull så den får lite färg, tillsätt den passerade tomaten ( vill du inte ha den så vattning så häll i kanske 3-4 dl bara), där efter tillsätt cream fraichen, rör om och låt den puttra lite (ca 10 min ), rör om under tiden. Och innan servering till pastan så slänger du i den tärnings hackade paprikan i.
Voila.
Snabb och god måltid.
Hoppas den smakar _^^_

Annars vad för kul jag har gjort ? Jo jag har lekt lite med bild redigering/retuschering åt en tjejkompis, putsat och gjort bilderna lite mer intressanta. Ja här får ni avgöra resultatet om de vart nå bra.
(Jag har frågat henne om tillåtelse om jag fick visa upp dem)

Första bilden: Bara städat av den från partiklar på sensorn/objektivet, gjort den svart vit och framhävt den röda färgen.

Orginal Bilden


Efter Redigering.

Bild nr 2: Suddat ut den gamla modellen, hennes skuggor, duplicerat områden för att få se bättre ut.
Putsat och städat ur modell bilden, ändrat färg på soffan föra t passa in i miljön, och lagt till en skuggning av henne mot väggen.

       
Till vänster: Wallpaper från nätet.      Till Höger: Original kortet


De färdiga arbetet.

Säg vad ni tycker.

//Inchi

What day is it ?

De e ganska lustigt. Första lediga dagen var på fredagen, och i normalfall så brukar jag inte gå ut då, utan alla fester brukar vara på lördagar, så jag e smått förvirrad just nu, men de e nog lördag haha..

Hur som helst, igår var de fest ute i akalla. på Compaqt White, en fest som man faktiskt såg fram emot, dels för Aladdin å Puppan skulle lira. Vist hade jag delvis kul men alltså måste säga, dagens ungdom vad är de för fel på dem.
Eller berode allt på att de var i akalla ?
Shit folk vart rånade av några idioter under pistol hot, slagsmål av små berusade små idioter. Alltså seriöst vart kommer allt sådan pack ifrån. Var verkligen oturligt att sådant skit måste förekomma, men de kan nog bero på att festen var lite för officiel kanske eller låg för nära inpå där. Who knows.
Anyhow.
De var mycket folk till en början, men sedan ju mer tidigen gick så blev de bara mindre å mindre, anledning till de ja de vet jag inte. Troligen för att normalt folk inte förstår sig på vår musik kanske haha.

Musiken i början kan man ifrågasetta från den DJ: Blandade massa genre, som inte äns gick ihop, känndes mer som att han spela de som han hade lust, ingen mix gick ihop heller. Horibelt i alla fall.


Men där vid 01, då Puppan började lira, ja då började de bli nått, mixar som satt å bra trevlig musik, å de slutade inte efter de när hans sett tog slut vid 03, då tog Aladdin å köra ditt race and it was also nice. Dom killarna kan sin grej.
Tyvärr så tog festen slut vid 05, ägaren till stället kom å ville stänga ner för alla. Ägaren var uppenbarligen farsan till nån av arrangörerna. Shit the same. Tänkte ändå dra hem efter Aladdins sett.

Så då åkte man bara hem för att sitta å gå igenom alla kort man tog från festen.

Så här kommer en skara kort från festen i alla fall.









Ikväll Lördag vet jag inte vad jag ska göra dock. Känner mig smula rastlös av att sitta hemma =/
Ingen av mina vänner värkar vilja göra nått. Sitta hemma och vara soffpotatisar.
Hade velat dra ut men de verkar inte äns vara nå vettiga fester å dra på, fast kl e bara 21.40 i nuläget så de  ju rätt så tidigt. Ah vi får se vart allt leder nånstans helt enkelt.


//Inchi

Offili Offili OFF

Sorry har inte skrivit på några dagar, har jobbat som vanligt, och har inte så mycket tid över att sätta mig ner å plita ner här i bloggen. Svårt när man jobbar 12h sedan sover 7h å sedan upp igen för att äta och sedan iväg å jobba. Men vad ska man göra. Man har ett jobb som man tjänar rätt oki peng för, och gör väldigt lite, så de e inte som att man sliter ut sig ;P , till den dagen jag åker på stryk kanske. Men då får jag väll ta de.

Har hänt lite saker under veckan som man jobba, inte så mycket på jobbet kanske men i övrigt. Vet att jag skulle skriva om lite saker, typ 3 inlägg nästan men jag kör på här för att se hur långt de blir.

De e som så att jag och min vapendragare Tava, brukar åka på Hardcore fester i England titt som tätt nu sista tiden, eller ja vi har ju lärt känna varandra rätt bra på väldigt kort tid, träffades iår på en kryss å sedan dess har vi röjt på som fan ;p
Grejen är den att vi ska dra till england i slutet av januari, mer exakt 31 januari, och vi verkar göra oss lite av ett namn nu därborta tror jag. Svenskarna som kommer å röjer med dem, Swedish Hardcore Crew.



Och denna gång som alla de tidigare så har de kört pre-partys inför de stora festen.
Här om senast när vi var där så saknade dom en DJ, så då frågade arrangörerna oss om vi ville lira. Jag som inte har nå större erfarenhet än (måste öva mycket mer innan jag börja lira public) men skicka fram Tava så han fick sig chansen å köra inför dem. Vi vart bjuda till efterfest å allt, dels för att vi där och fota också.

Men denna gång så har Tava snackat lite med dem, och frågat troligen vet inte hela storyn, men han ska få lira på pre-party =) hur jävla nice som helst. Och inte bara de, Dj Bluecore, en kille som har spelat freeform och harcore bra länge och brukar köra på onsdagar på www.di.fm , som Tava känner och jag nyligen har fått lära känna ska hänga med ner med sin tjej, med oss till Birmingham. Så Tava och Dj Bluecore ska köra B2B ( Back 2 Back) på förfesten hur jävla grymt som helst haha.
Samt att Swedish Hardcore Crew har fått 2 nya medlemar, som e då Bluecore å hans tjej ;)
Kommer bli hur jäkla nice som helst när vi drar ner, vill åka nu _^^_

Annars så e de helg, första lediga dagen skönt, första av 5.
Så ikväll är de tänkt att man ska ut å festa, körs en fest i Sthlms området. Säger inte vart haha
Men Aladdin lirar och Puppan bland annat, och några fler, men de e dessa 2 jag ser mest fram emot att höra lira.
De blir Fullon för hela slanten när Aladdin kommer lira skiten av stället =)
Bilder kommer med största sannolikhet komma upp här ;P

Annars så har vi Fotomässan i älvsjö imorgon lördag som jag funderar att gå på. Vore kul å se lite, kanske slösar en slant på ett objektiv eller blixt måste kolla priser å så om man nu ska göra en sådan investering lr inte.

Har gjort lite bild redigering åt en tjej oxå udner förra veckan då jag var ledig, Vart ganska bra resultat tycker jag från min sida. Ska fråga henne om jag får visa upp dem eller ej. Men annars så kanske de blir ett återkommande inslag i bloggen, med lite bild redigering å retuch från min sida.

Kan inte komma på mycket mer och skriva om just nu.
Märker ni att de står felstavat här och var, beror på att jag inte orkar köra rättstavning nu haha.

//Inchi

Wasted..

Haha fy fan säger jag bara, min sunkiga lördag var riktigt trevlig när jag kom till mina kompisar där på kvällen.
Då vart allt roligt igen, och med lite sprit så vart de ju ännu roligare.
Fyfan vad jag drack. Har inte drukit så här mycket på jätte länge, inte för att jag säger att jag brukar sitta och supa skallen av mig var å varannan helg. Händer väldigt sällan att jag dricker, av många anledningar.
Antingen för att jag vill komma hem efter alla fester jag är på, eller bara inte känner för de, kan ha kul utan att dricka.
Men denna gång kunde jag sova över, och hade trevligt sällskap, dock så vart de lite förmycket för min del bara.

Hade jätte trevligt och kul med Tess, Marco,Tava och Marco's kompis som jag redan glömt namnet på (igen).
Vart inte så mycket DJ:ande för min del, eftersom man sloknade ganska tidigt.
Tanken var ju egentligen att Tava å jag skulle dra vidare ut till Garbo, och då var klockan 22.
Kort där efter började man se dubbelt, och tog sig ett litet vil. Slutade med att man sov fram till kl 02 hehe OPS.

Sedan vart de i alla fall att sova på soffan hos Marco å Tess som var så snälla å lät mig sova över.

Vakna kl 08 igen å var klar vaken, ville inte väcka mina vänner så man försöka sova en stund till som inte gick så bra, tyvärr. Så man rörde sig hem där efter 09 nångång.
Måde dock icke så bra när man var hemma på sin egen turf. Vätskebrist å ont i huvet. Så de vart slänga i sig lite mackor, dricka vatten och juice och hoppa i säng å sova lite till.
Så där vid 15 var man på benen igen återställd. Phew.

Men jag kan säga att min kväll med mina vänner vart lyckad om ändå inte fult som jag hade hoppats, just för att man somna, men ja vad ska man göra.

The weekend has ended.
//Inchi

Love Hurts....



De är nått jag inte riktigt förstår med mig själv. Varför har jag så oflyt i kärlek ?
Har haft 2 förhållanden som jag kan säga har varit seriösa, ett på 4 år och de senaste på 2.
Båda har slutat med att min motpart var otrogen med en annan kille. Backom ryggen och under en längre period.
Så klart man bygger upp en fasad runt om sig för att skydda sig själv för att slippa gå igenom de igen.

Jag är inte den som har lätt å bli kär i någon. Har hänt ytterst få gånger, och vet inte äns säkert om jag var kär i de som jag var tillsammans med. Kanske i början, eller så var de bara bekräftelsen av att nån var intresserad av just mig.

Började tro att de var nå fel på mig helt för att jag förstod inte riktigt de där med som folk brukar nämna "fjärilar i magen" eller "pirret i kroppen".

Till inte allt för länge sedan. Eller oki de är några månader sedan, de var i sommras. Då sprang jag på henne, har sett henne förut men inte riktigt tänkt på de, men vi började pratas lite, blyg som man är.
Men sedan vet jag inte vad som hände de bara sa *poff* i huvet på mig. Och man kunde knappt sluta tänka på henne.
Är de stalker varning på mig så säg.
Så på den banan gick de, trode att de kunde bli nått för man flörtades lite, tillåmed mina vänner verkade tycka att de var nått på G.
Sedan tog de bara abrupt slut, tänker inte gå in på de helt, men hon var uppenbarligen intresserad av en annan kille.
Är de jag som misstolkar signaler fel eller ? Förvirringen var total.

Men den killen föllbort sedan, då trode man att man kanske hade chansen. Men icke.
Kom en annan kille in i bilden.

Och jag kan väll inte påstå att nån av de 2 senaste som jag hört om verkar vara äns värda att få henne.
Men tjejer verkar ju inte göra annat än falla för badboys och killar som behandlar dem fel.

Ja vad ska man säga, jag börjar ge upp. Vad mer kan man göra.
Inte som att hon inte vet vad jag känner för henne. Är de avskräkande att man har berättat ?
Vad ska man göra i dessa tider för att få den man tänker på ?

Finns de inte plats för oss gentlemen och hopplösa romantiker i denna hårda ytliga värld ?

Man börjar ju undra om de är nått som är fel på en. Eller ?
Har sett mig själv i spegeln och ja.... inte precis nån hunk av Beckham eller Brad Pitt kaliber.
Har förhoppningsvis en bra å charmig personlighet (får jag hoppas i alla fall)

"Better to have loved and lost, than have never loved at all"
- Saint Augustine

Men jag undrar, har man inte älskat så vet man inte vad man har missat, samt slipper gå igenom obehaget och smärtan som ett krossat hjärta kan anbringa.

Eh fan nu får jag sluta upp med de här jävla självömkandet..
FAN !!!

Livet går ju ändå vidare, man har blivit nobbad så många gånger nu så man är van.
I värsta fall så sitter man där 80 år gammal å singel. Lyssnar på Hardcore och spelar dataspel. Haha

Ne nu avslutar jag detta depp inlägg med den här lilla videon.
Hittade den tack vara min vän Mia, som hade den på hennes blogg som oxå är lite Blue idag.

Du e inte ensam om att känna dig ensam.
Vi finner nog den rätta sinom tid.

Nickelback - Gotta be somebady



Love is a wonderful thing. Embrace it and never let it go.
//Inchi

This is a Day in history. 2008.11.04 "YES WE CAN"

De är kanske inte en stor grej sett ur ett svenskt historiskt perspektiv, men kanske ur en global syn.

Kan inte påstå att jag har följt de Amerikanska valet under sina 21 månader som de har pågått. Förstår inte äns att de har hållt på så länge. Men men. Var orolig att McCain skulle vinna, för den mannen verkade inte båda gott. Kändes som en Bush i en annan förpackning bara. Lät som han oxå.
Så jag tycker rätt man van. Tror på Obama kan göra mycket gott, har har en frisk syn på de hela och tänker mer långsiktigt än bara några år framöver. Tror han kan göra mycket gott för USA. Sedan om de b lir så de lär vi ju märka under de kommande 4 åren.

De som är så historiskt med just detta datum är dels att Obama är den första Icke helvita President som har kommit till makten i USA, bara de är en enormt stor grej. Och de hyllar jag de amerikanska folket, att de kunde titta bortom allt vad som heter hudfärg och se honom för den mannen han är och de ambitionerna har står för.
Jag tror att han kommer få många utmaningar att tackla men tror på att han har möjligheten att visa att USA är äntligen redo för förändringar, nått som de gamla gubbarna innan inte kunde klara av.

Hans vinnar tal har kritiserats för att de inte var så storslaget som många hade förväntat sig, men jag måste säga att de rörde mig när jag såg de. Vist de kanske inte var så mäktigt som man hade hoppats på. Men han visade att han var en man av respekt och ära. Hans tal kommer nog att läggas till minne i historien, precis som JFK:s tal.

Man säger att USA är "the country of opportunity" och att alla kan bli vad dom vill bli.
Och med Obama som president har han nu visat att alla kan bli vad dom vill oavsett färg på hyn, oavsett vad för bakgrund man har. Om man bara vill och lägger manken till.
SÅ kan man bli precis vad man vill.

Jag gratulerar denna man till hans post, tror på att han var rätt man som vann.
Och önskar han all lycka de kommande 4 åren som president.

The time of change has come

"YES WE CAN"
Barack Obama


PS. Detta är endast mina tankar och åsikter.
Sedan har alla människor rätt och tycka vad dom vill. DS

//Inchi

Mondaybar Black & White Reunion i helgen som var.

Alltså ni anar inte hur förväntansfull jag var för den här dagen. Hade tagit ledigt från jobbet och allt för att endast kunna gå på den här festen som skulle hållas på kvällen. De vill säga MondayBar Black & White Reunion.
Kvällen började riktigt bra. Stack iväg till min goda vän och vapendragare Tava, där även Söta Martina och gryma Petrus hade inhusat sig. Dom hade kommit hela vägen från vart de nu var dom hade kommit från, dom hade i alla fall bilat runt typ halva sverige för olika fester å dylikt den veckan och kom till sthlm för att avsluta med detta partaj.

Stack på förfest på Escape i stan, där tava skulle lira bland annat. Kommer dit till öppningen. Helt tomt på stället.
Är inte så konstigt är alltid tomt i början, men man tänkte eftersom de här var typ den "officiela" preparty stället för kvällens fest så trode man att folk skulle hänga på låset. Tror inte sverige e redo för prepartys ute på stan som vissa andra länger som man har besökt.
Och detta började ändå 20.00.

Först började en annan kille lira innan tava, men under hela hans sett så var de typ Jag, Tava, Martina och Petrus där. Och 2-3 andra som hade kommit. Så de var inte precis nå drag riktigt.
Men allt eftersom började de droppa in lite folk. Men de vart kanske inte mer än 15 personer total som kom.
Men de hindrade ju inte Tava att dra iväg ett grymt sett =) folk var lite svåra och få med ut på dansgolvet så man drog upp å dröjde på. Folk har svårt å dansa till Hardcore ibland verkar de som. Dom e lite mer vana dansa till Hardstyle, och Hakkun eller som Martina kallar den "Cykeldansen" rolig hon är =)
(På uppmaning av Martina så heter dansen nu "Cyklaaa" och inte de som jag har skrivit ;P )
Dansar inte själv Hakkun, tycker den ser fånig ut, men energi sparande dans är de ju allt.
Kanske ska lära mig den ändå, den e ju inte så svårt.

Kvällen drog iväg klockan vart 22.00 + Och vi fyra stack hem till tava igen för att droppa av lite dj grejer som Tava hade dragit med sig till stället.

Then of to MondayBar B&W..

Humöret var på topp, inget att klaga över.
Träffa på Marco hans kompis ( som jag tyvärr inte kommer ihåg vad han heter), och sedan började folk droppa på.
Tess, Gittan, Billy, Bambi, Fredde var några av de som man stötte på i början av kvällen =)

Jag som alltid springer ju runt med kameran i hand för jag gillar att ta kort och förmedla festupplevelsen av olika events.
Tar ju korten för min egen skull bland annat men även för att visa upp för andra. Förut har jag inte varit så mycket av att fota folk på fester, men de har blivit mer och mer efter alla utlands resor. Men brukar gilla ta kort som förmedlar atmosfären och själva upplevelsen.

Kan ju säga att tiden flg iväg väldigt snabbt från att klockan var 23 till 02 vet inte vad som hände med den tiden.
Men nått som var tråkigt tycker jag att efter att jag kom till stället så vart jag väldigt off, tappade lusten. Hade inte kul alls.
Och de märktes nog på mig, de fick jag höra från många av mina vänner att de syndes på mig att de var nått som inte stämde. Jag som annars brukar vara glad på sådana här event.
Vet själv inte orsaken till varför jag vart som jag vart, men de finns teorier.
Men jag måste säga att jag har bra fantastiska vänner, dom gjorde väldigt mycket för att försöka få mig på humör igen och måste säga dom lyckades efter ett tag. Och måste säga att ni e helt fantastiska för att ni försökte.
Ni fick mig att lee tillslut. _^^_ TACK !! LOVE U FOR IT.

En sak som jag annars har märkt är att när jag fotar på fester så går jag nog verkligen in för de, för jag märker att jag mins inget av vad som spelades, jätte konstigt. Jag går runt och letar efter nästa foto-objekt att ta kort på. Lite kul att de blir så men samtidigt synd också. Hoppas de blir bättre nästa gång ;P

Klockan stack i alla fall iväg å sedan var kl nästan 3 och då var de dags dra sig hem. Vissa av mina vänner hade stuckit lite innan, för att slippa de långa köerna för att hämta ut grejer. men de var faktiskt ganska lugnt på den fronten.

Kan ju säga att de var tjockt med folk under hela eventet och de är kul. Mondaybar brukar arrangera bra och stora fester och de tackar vi för. Finns väldigt få arrangörer här i sverige så arrar så här stora events. Sedan finns de mindre och dom tackar vi också för att ni finns. Utan er så skulle vi inte ha en EDM kultur i sverige som vi har, tyvärr e sverige väldigt fördomsfulla när de gäller våran musik kultur.

Om man ska summera kvällen från min sida. Den kunde varit bättre.
Hade önskat jag var på bättre humör men de var jag inte. Men kort tog jag, imponerad av Munchen bryggeriets lokal de var maffigt, ljus och ljud var helt fantastisk.Om man bortser från Main Black floor där var basen lite för maffig, man stod mellan högtalarna och kände hur organen stutsa runt inombords haha.

Men ser fram emot nästa fest.

Här kommer ett litet urval av kort från festen.











OBS!!: Samtliga kort är tagna av mig och vill ni använda dem för annat än privat bruk kontakta mig.


Och vill säga tack till er alla som jag träffa på festen.
Har missat dra med massa namn här men de betyder inte att jag har glömt er.
Skulle kunna Namedroppa er men de skulle bli några rader =) Men jag gillar er inte mindre för de.
Love u all, u make my world.


 

//Inchi

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Personligt
Follow Inchi's Blogg
Fotobloggar bloggar