Händelselöst...

Kan ju säga att de händer inte så mycket här borta hos mig på sista tiden.
Antingen så jobbar man eller så är man ledig, men då sitter man och pluggar matte hela tiden så de är inte mycket av fritid tyvärr. Men jag gör något i alla fall. Börjar känna viss stress att man måste börja skicka iväg ansökningar till skolor. Jobbiga är om man ska ansöka till grafisk skola för att de är de man vill helst jobba med eller söka till en annan skola som visseligen har med de man är intresserad av "datorer" men inte riktigt vet om man ska eller inte. Kommer skicka iväg några ansökningar hur som haver.
Måste bara få tid att sätta mig ner och skriva personliga prev och cv, samla ihop de få arbetsprover jag har och skicka..

Annars så sitter man bara och hoppas på att sommaren är här så vi kan dra till spanien och bara njuta en hel vecka i spanien och festa loss. De som vi har väntat på i 1 år sedan förra eventet. 79 dagar kvar innan vi drar till spanien. Sist jag skrev någe om de så var de 148 dagar kvar. Så tiden går.

Annars så är de några fester inplanerade i alla fall. Mondaybar XL den 1a april på München i Stockholm, så då blir de att dra med kameran igen, var ett tag sedan man fotade på fester eller äns var ute och festa.
Sedan har vi 12 maj med Mondaybar Black på Götakällare, och självklart så har vi Mondaybar Black & White cruise som är inplanerade den 3-5 juni,´så den månaden kommer de bli fullspäckat med fester.
Ska se om man inte lyckas dra ihop nån fest med gänget oxå som vi hade förra året. En "Picknick" i repris kanske ? Får hoppas på de _^^_



Foto101

Yes i helgen som var så var jag ute och fotografera med 2 kompisar/arbetskollegor från vart jag jobbar.
Men dagen börja lite annurlunda från vad jag hade tänkt mig.
Hade packat ner stativet, kameran, klätt mig varmt och åkt in till stan.
Solen skiner, de är lagom kallt utomhus och de är så där riktigt trevligt.
Tipsar grabbarna lite om hur man ska göra för att få vissa effekter när man fottar, ändra brändvidd och slutar tid för att få ett vist resultat.
Sedan ska man själv dra fram sin egen kamera för att ta lite bilder.
Och vips...
Då märker man.. fuck jag glömde batterierna hemma ju..WTF..
Nej de går inte riktigt och springa in i en butik och bara köpa batterierna, eftersom de är special batterier och de är på en släde som man för in i batterigreppet så de var klantigt..

EPIC FAIL.. haha..
från min sida i alla fall..
Så de vart att konka runt på sina tunga grejer utan att få använda dem.
Men de gjorde mig inget.. Fick promenera runt med grabbarna och hjälpa dem och tipsa hur man ska göra vid olika tillfällen. Var riktigt trevligt.
Fick mer tid för dem än vad jag säkert skulle fått om jag gick och fota själv.
Så de gjorde mig inge alls att jag glömde de hemma.
Hade en jätte trevlig dag på stan/gamla stan med dom.
De 4 timmarna vi var inne flög förbi ohygligt snabbt. De var över innan man äns hade börjat kändes de som, vi hann ta oss från Åhlens city in i gamla stan och sedan till Kungsträgården på 3.5-4h inte långt men de spelar ingen roll.

Hoppas på att få göra om de med dom snart igen.
Kan ju säga att jag la märke till så mycket mer nu när jag inte hade kameran i handen och fota utan bara leta mer effektigt bra foto objekt för grabbarna.
Dom fick lite bra kort med lite guidning av mig.

Looking forward for upcoming FotoWalks with the guys.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Personligt
Follow Inchi's Blogg
Fotobloggar bloggar