Dance till u Cant Dance no more...





Usch säger jag bara.. Kom inte i säng förens kl 07 på torsdags morgonen, massa tankar i huvet hade man, vad man skulle packa ner å annat, samt att min dyngs rytm e riktigt ur fas nu,värre än innan. Usch å blä.
Och så sov man inte mer än till kl 13, för man var ju tvungen gå upp hinna packa, äta å ladda inför kryssen.
Men skam den som gav sig. _^^_
Lite mat massa, bra musik, snabbt ombyte å sedan var de iväg till terminalen. Först kunde man tro att man hade kommit fel. Knappt nå folk där alls, men man var lite tidigt kanske.
Men allt eftersom så började folket droppa in.
Spran då på en massa människor som man känner, och började skriva upp hytt nr för att hitta till alla förfester. Kan ju säg att jag hamnade inte i alla haha..
Var mest i vår egna där man bode med Tava, Nathalie och Jonas. Trevliga små busar _^_^_
Men sedan så sprang man runt en sväng men hamna i Martina's, hela hennes rese sällskap hade hoppat av i sista stund så de var knappt så hon kom med på kryssningen, samt allt annat som dök upp i vägen för henne. Dom krocka med bilen mellan södertälje och sthlm oxå så bara där kunde de ju ha slutat för henne.
Men hon kom med i alla fall, och de var hennes första kryss men jag har svårt att tro att de e hennes sista _^^_

Var endel förfestande, kollade in lite på main floor där de spelades lite softare trance, å de var inte så mycket för min del just då så man drog sig till de lite hårdare golvet, var där ett tag fram tills att Tava skulle upp på TranceClubber golver och röja. Och de var så grymt kul. Dansa till hela hans sett _^^_

Därefter skulle man ta en liten powernapp för att dra upp för att röja lite till under Aladdin's sett på morgon kvisten.
06-08 nått som man oxå önskade, men så vart icke fallet, slumrade igenom de och vaknade runt 11, jaja de var skönt å ligga å vila sig, för dag nr 2 var de riktigt trevligt. Cally Gage skulle spela. Om man bortser för att de gunka en smula, å då menar jag itne att jag var bakis lr fortfarande full utan de gunga på lite på öppet hav _^^_
Men de vart bättre när man kom in från öppet hav.
Men efter lite lite potatismos å kötbullar, som dom tar hutlösa priser för samt att de ser ut som fan, men smaka gott så var man iväg och tog massa kort och röjde runt när Cally lira..
Säger bara, denna kryss var helt fantastisk =) De slår ju inte Mondaybar Black & white som var i sommras men de var riktigt nice ändå. Mycket tack vare alla människor som man känner samt den gryma musiken =)

Cally Gage kunde inte varit bättre att ha som sista aktet på kryssningen hon avsluta de så fenomenalt grymt.
Så nu får man sitta å längta inför nästa då dom ska bjuda på Armin van Buuren hoho kommer bli sååååååå grymt..

Men tills dess bjuder vi på lite bilder från kryssningen.
Ha de gött era små bävrar.
















Tava on the Mix


î_  Cally Gage _î


Dance till you drop, Then Dance SOME MORE !!!

//Inchi

Kommentarer
Postat av: Martina

Massa mys :)

2008-12-14 @ 14:50:15
URL: http://martinag.blogg.se/
Postat av: Tessan

ååååh verkar ju haft det grymt skoj!!

2008-12-15 @ 22:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Personligt
Follow Inchi's Blogg
Fotobloggar bloggar