HTID in the sun 2009 - Memories


Ja då så då har man varit hemma ett tag nu efter vår hemkomst från Spanien och HTID in the sun 2009.
Känns fortfarande inte som att man har återhämtat sig.
Man e seg av sig och bara softar hemma.
Har visseligen suttit några dagar med att gå igenom alla kort som jag tog där nere, vart en stor skara om man får säga som så. Så de har tagit lite tid. Samt olika versioner för olika siter som man skulle ladda upp. Men nu e den delen klar.

Ska försöka summera hela vår vecka i spanien lite kort "OM" de nu äns får de kort.

Here we go.

Vi lämna sverige kl 10 på morgonen från skavsta flygplats utan någe sömn för min del, vem behöver sova ;)
De ös regna i alla fall och på planet slocknade man och sov hela färden och vaknar upp i, låt mig säga de..
Soliga och varma Spanien. Inget moln på himelen och 30+ pluss. Kan ju säga att man kände sig lite fel klädd där med jeans å tröja på flygplatsen. Samt att de var fasligt varmt i de kläderna.
Men vi var snabba och hoppade in i en taxi och drog oss till Lloret de mar för att ta oss till våra hotell.
Tava, jag och Martina på Grand Casino Hotel, Erik och Nina hamna på de hotellet som Tava och jag bode på förra året mins inte vad de hetet men de var rosa ;)

   
Bilder från hotellet.

 
Natt bilder från hotellet.

Fick droppa allt på hotellet dock ej på rummet för de var ej klart, så vi svida om och drog iväg till Colossos för att hämta våra band för veckan. Så vi stod där ett tag innan dom började släppa in oss och sedan drog vi iväg till en resturang å käka. De var nog den enda veckan som vi käka ute på ett fint ställe haha..
Resten bestod av att dra förbi vårt favvo hak som gjorde färska baguetter med valfrit pålägg lr käka middag på hotellet innan allt festaden that was it ;p om man inte räknar med våra natliga besök på Burger King ;)

Kan inte säga någe annat än veckan har varit helt underbar, dock för kort känns i efterhand lr äns när vi var där att dagarna bara flög förbi för snabbt.
Varje dag började kanske vid 13-14 (behövde sova lite efter nattens lekar) sedan var de iväg till beachen å sola fram till 16-17 lr så knata runt lite, lr ta liten siesta.. Käka å sedan dra ut å förfesta med resten av svenskarna å dra ut på Colossos sedan när de kicka igång och festa till 05 på morgonen å sedan börja om på nytt.
Låter enformigt men de var kvällarna man levde för. Aldrig haft så kul. Längtar redan till nästa år. De e spikat.

Lite roliga saker som hände:

Vart bemöt av några av arrangörerna för eventet. Som kände igen mig från förra årets HTID in the sun, samt HTID och Raver Baby event som Tava och jag varit på i Birmingham - UK. Och dom undrade om jag inte skulle vilja skicka över mina kort till dem, för att dom skulle vilja ha med dem på sin kommade DVD Pack från veckan, grej som dom brukar göra för alla deras event.  Så jag antar att dom har sett mina kort från tidigare gånger och måste tycka att de varit bra.
Får man hoppas.
Så jag vart lite deras officiela fotograf där verkar de som, och inte nog med de, jag fick möjligheten att få springa på scen och backstage med Artisterna/DJs, hur nice var inte de =) Ni antar inte hur många kort jag brände av på hela veckan (4200+)  och fick samtidigt lite kort på mig själv med DJs ;)

  
Cally Gage - DJ Gammer - Darren Styles

 
DJ Sy - Tommy Knocker

En annan sak som hände både Tava och mig. Är den att vi verkar ha gjort oss lite kända inom UK Hardcore scenen i UK verkar de som, vi e svenskarna som åker långa vägar för att springa på deras fester å de verkar dom tycka e helt förvånansvärt kul. Första gången hände på Raver Baby 11 lr 12 som han och jag vart intervjuade för den DVD packet som skulle släppas.
Och nu vart vi de åter igen, hur kul är de inte de.

 
Tava och Inchi blir intervjuade av Bubble inför HTID in the sun 2009 DVD Pack

Vi har lovat dom att till nästa år, då HTID in the sun 2010 får av stapel så ska vi ha med oss fler svenskar än denna gång. Vi växer i antal ;) denna gång vart vi totalt 7 svenskar. Nästa år hoppas vi på passera 10 gränsen i alla fall om inte mer ;)
Måste bara få upp ögonen på svenskarna vad de går miste om, förutom sol semester och skönt ställe, utan musiken och stämningen med alla människor.

Kan inte säga annat än hela veckan i spanien så hade vi inget annat än underbart väder.. Vi fick i fredags ös regn på kvällen och blixtar som slog ner i fjärran, riktigt maffigt. Och lite moln på lördagen som hindra solen lite. Men i övrigt så var de helt fantastikst inget å klaga på. SOL och 30+ grader kan de bli bättre ;P skönt hade vi de i alla fall.


De är svårt att beskriva allt i ord, man måste nästan vart där. Alla grejer vi fick vara med på och uppleva, från eventet på kvällarna till Beach Partyn som dom arrangerade. De var så mycket och ändå så missade vi en heldel.
Nästa år kanske vi hänger med på lite mer. Men pengarna går åt om man vill ha de kul ;)

  
Bilder från Torsdagens Beach Party på dagen

Massa bilder tagna, massa filmer inspelade. Massa roliga människor som man lärt känna och pratat med.
Drukit, dansat och haft de jävligt roligt. Saknar veckan redan och vill att året ska gå snabbt så vi kan åka ner dit igen.
Annars får Tava och jag åka ner till Birmingham å springa på UK Hardcore fester där så länge tills nästa HTID in the sun blir av.

I vanlig ordning så kommer jag ladda upp lite fler bilder här i min blogg från eventet.
Men ni som vill se samtliga 1300 korten som kvalade igenom så finns dom på min sida på "Dont Stay in" - http://www.dontstayin.com/members/inchi eller besök http://www.tranceclubber.com/ för lite färre kort om ni så känner för.

Men vi hoppas på att snart få åka dit igen och hoppas på få med oss fler party sugna svenskar att göra oss sällsap där nere.

Vill Tacka !!
Tava (Brorsan) utan dig e de ingen fest ;) - Martina, Erik, Nina för att ni hängde med och gjorde oss sällskap,
Martin (BamBam) och Martin (Granis) för att ni gav detta en chans och blev invigda ;) hoppas ni hänger med nästa år.


Swedish Hardcore Crew
Tava & Inchi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Personligt
Follow Inchi's Blogg
Fotobloggar bloggar