In the end.

Ja nu har helgen nått sin sista dag. Och vad ska man säga.
Den har varit helt oki, kunde vart bättre dock.
Många saker som man hade velat göra som tyvärr inte vart av.

Fredagen började med en trevlig förfest hemma hos Carola med massa folk, jag som e lite blyger har ju svårt å komma igång med att snacka ibland. Men hamna i konversation med hennes holländska kille där ett tag, så då fick man öva på de engelska tugget, var lite ringrostig men de funka =) Tror att han förstod mig hehe.
Men de var en trevlig förfest med Defqon 2008 dvd på i bakgrunden med musik. Riktigt trevlig var de i alla fall.
Sedan stack gänget och jag iväg till GK för att dra på deras Black & White kväll som dom höll.
Lite av en förfest i sig för kommande kryssen som bara är 3 dagar ifrån. Ser verkligen fram emot den kryssen.

Kvällen på GK vart som man hade förväntat sig. Stod väll inte still många stunder å de var väll istort sett bara när man stod i baren för att fylla på vätskeförådet. Annars var de konstant röj.
Hade riktigt kul i alla fall, var nog inte en stund då man "INTE" hade ett leende på läpparna.
Tror nog att man fick en hel del blickar på sig oxå när man stod uppe på podiet och dansa loss.
Märkte väll några få kanske.

Min lilla tös var ju naturligtvis där oxå. Så de gjorde en extra glad naturligtvis. Men jag förstår inte varför måste ni tjejer vara så jäkla knepiga av er ibland. Usch blir inte klok på er ibland. Vet att hon ska med på kryssen oxå och de är väll kul i sig de med. Allt beror väll lite på hur hon kommer att vara gent emot mig. Hon som lägger ribban =/
Jag som vill vara kramig och gosig.

Aja de blir som de blir. Jag ska ha kul oavsett. De ska Tava och jag se till.
FEST I VÅR HYTT !!!

Lördagen vart de i alla fall TMC - Harder Inside
Åter igen ute med Tava ute i skogen och härja. Stack ut tidigt för att vi skulle ha med hans spelare och mixer så vi var redan där vid 21.30
Träffa på Bluecore oxå som hade blivit indragen i all hast eftersom en annan DJ hade ramlat av.
De var trevlig att åter träffa honom.
Kan dock säga att de var ett rent helvete med alla jäkla myggor. Shit de var inte några måln man hade efter sig på förkvällen där. Helt makabert. Skönt så försvan de när kylan närmade sig och mörkret kom.
Fick höra Bluecores sjuka sett som han levererade shit vad små kidsen verkade gilla de haha.. UK Hardcore kanske har en framtid här i alla fall, även om dom inte verkar veta skillnaden på Happy Hardcore och UK Hardcore, vi får allt se till att lära dem i alla fall.
Fick tyvärr sticka hem tidigt. =/
Skulle upp på söndagen tidigt och åka iväg hjälpa min far i hans blomsterbutik. Så man missa tyvärr Tavas sett, han hade ju de naturligtvis sist lite oturligt nog men vad ska man göra.

Söndagen vart nog den segaste dagen, usch verkligen. Var inte alls på humör att vakna efter några timmar och åka iväg för att vara ute och sälja blommor. Men dagen gick snabbt ändå skönt nog. Satt och solade de man kunde sola utan att klä av sig. Så ansiktet och armarna lär ju nog börja klaga snart för att man har bränt sig kanske. Jaja den smällen får man ta.

Hur som haver är de inte många dagar kvar till Mondaybar Black & White Cruise 2009. De som man har väntat på sedan förra årets, och har inte varit så jäkla pepp på de egentligen, förens nu de senaste dagarna.
Nu har man börjat ladda med musik packa lite kläder och räkna ner dagarna tills vi kliver på bågen för 40h nonstop festande. Tava och Bluecore ska spela på sundeck oxå på dag 2 så man får fan hoppas att de blir bra väder.
Sundeck är ett magiskt ställe när de spelas på dagen. Hoppas innerligen att de blir bra väder.. Black & White är inte de samma utan sundeck i solen. Håller tummar och tår för att de blir bra väder..

Counting the hours now....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Personligt
Follow Inchi's Blogg
Fotobloggar bloggar